MIDSOMMARBANDY 22 JUNI

Publicerades den 26 maj 2022 11:14

Åse Fernqvist    

WOW….. Midsommarbandy 2.0  i Helsingehus Arena Onsdagen 22 juni 19:00!!! 

”Äntligen”…som en viss Fylking utbrast, kan vi få berätta att vi har säkrat upp ett motstånd som ger oss möjligheten att tillsammans med er få starta midsommarfirandet med en häftig bandymatch kombinerat med mat och musik.

Vårt motstånd i år är nämligen anrika Västerås SK, eller ska vi kalla dem ”Real Vsk” i år efter deras silly season 😉? Spelar ingen roll, när Broberg kliver ut i Helsingehus Arena går inget lag säkert och det enda vi kan garantera på förhand är att det blir full fart framåt från två offensiva lag!

Vi kommer inom kort att återkomma hur ni säkrar biljett och mat samt hur dagens program ser ut, men vi kan väl iaf avslöja att vårt val av musikgäst lovar puls i tältet.

Du som företagare boka upp sommaravslutningen tillsammans med oss vettja 😊 !

Btg kommer, kommer du? 22 juni kör vi!!!!

Huvudpartners

Samarbeten