Föräldrar/Spelare/Ledarinfo

UNGDOMSVERKSAMHETEN – BROBERGS FRAMTID! 

Vill du börja spela bandy i Broberg?
Vår ungdomsverksamhet tar emot alla ungdomar som vill börja med bandy. Vi har lag från de allra yngsta till vårt utvecklingslag som spelar i Div 1. Som bandyspelare i Broberg har du möjlighet att utvecklas ända från Skridskokul till en plats i elitserielaget.

Det går alldeles utmärkt att ”känna sig för” genom att komma upp på en träning eller prata med någon av våra duktiga ungdomsledare. Dessutom arrangerar vi ”Sportlovsbandy” som är ett perfekt tillfälle att pröva på bandyn!
Se kontaktpersoner till respektive lag under fliken ”ungdom” på hemsidan, eller anmäl er här direkt.

https://camp.laget.se/BrobergSoderhamn/Borja-spela-bandy-i-Brobergs-IF

Nyckelord i föreningen är ”Glädje, fart och hjärta”.
För att tydliggöra vad föreningen står för och vad vi vill uppnå tillsammans så har vi satt samman några punkter som är viktiga och som vi vill att alla spelare, ledare och föräldrar delar med oss.
Ta del av denna viktiga information genom att ladda ner detta dokument:

GULA TRÅDEN 

Verksamhetshandbok/Ungdomspolicy 2021/22 – GULA TRÅDEN >> (länk)

För att du ska spela i Broberg och omfattas av licens och försäkring så måste du betala Deltagaravgift och Medlemsavgift.

MEDLEMSAVGIFT x-ticket (xticket.se)

DELTAGARAGIFT – Kontakta kansli 0270-157 09, kansli@brobergsoderhamn.se 

 

 

Bandy är en rolig och underbar sport, och det är allas vår gemensamma positiva inställning till väder, vind, och resultat, både individuella och lagets, som kommer att få oss att bli ett underbart gäng med många roliga stunder tillsammans! Det förtjänar både spelare, ledare och föräldrar.”
/Ledarna

Huvudpartners

Samarbeten