SKRIDSKOKUL & BANDYKUL 2023/24

Vill du ha kul på isen och samtidigt lära dig att åka skridskor?

Vårt fokus är glädje och lek. På träningarna kommer du bland annat få hjälp av ledarna Joakim Jonsson, Erik Jonsson samt spelare från A-laget. Skridskokul passar alla som vill lära sig åka skridskor. Det passar också för dig som redan lärt dig åka lite och som vill bli ännu bättre skridskoåkare.

Vi riktar oss främst till barn mellan 4-8 år i Skridskokul/Bandykul. Huvudsaken är att alla ska trivas, träffa nya kompisar och kunna lära sig åka skridskor.

SKRIDSKOKUL: Aktivitet där alla kan delta, helt utifrån barnens önskemål. Syftet är att ge barnen möjlighet att känna sig trygg och ha roligt på sina skridskor tillsammans med våra ledare.

BANDYKUL: Här lägger vi till klubba och boll på ett lekfullt sätt. Aktiviteten är ledarled och inga föräldrar på isen.

Vart: Helsingehus Arena

När: Söndagar 11:00 – 12:00 med start den 29 oktober.

Amälan: https://camp.laget.se/BrobergSoderhamn/SKRIDSKOKUL-I-HELSINGHUS-ARENA?fbclid=PAAaYe_xYi7eg9Vtm7CMytr2WeoqYhzP42lKW8zLaj_spvMZ8CGbCOZqerNEI_aem_Ad9M-hSRlk9bwGEPMZoS_jbqD4S33nTFvuhE5J7SD3ovnbRiALJg37JhWA5QjFvhg9c

Kostnad: Gratis för alla våra medlemmar, medlemsavgiften är 150kr (600kr för familjemedlemskap) och betalas på följande länk:https://broberg.xticket.se/18/medlemskap/event/72/medlemskap-2122

 

Det finns tillgång till låneutrustning samt omklädningsrum

Utrustning skridskokul: Hjälm och skridskor

Utrustning Bandykul: Hjälm med visir eller galler, skridskor och klubba Finns tillgång att låna utrustning och ett omklädningsrum att byta om i. Utöver hjälm och skridskor ser vi gärna att barnen har armbågsskydd och benskydd.

OBS! Isen får ej beträdas utan skridskor och hjälm.

 
 

 

Huvudpartners

Samarbeten