A-lagets nya ”Fysteam”

Publicerades den 11 maj 2021 20:12

Åse Fernqvist    

Frågorna hart vart många och nyfikenheten stor när Broberg förra veckan startade sin gemensamma träning.

Därför känns det bra att vi kan presentera vilka som ansvarar för det fysiska upplägget säsongen 21/22.

Göran Härdin, Magnus Fryklund, Ola Melin, och Stefan Larsson är teamet som ansvarar för A-lagets fys.

”Genom mycket samtal och främst inspiration samt nytänkande och proffsighet känns det riktigt bra att vi har detta team som ansvarar för den viktiga och långa förberedelsetiden en bandyspelare har.

Samtliga ställer upp med stort hjärta och det är riktigt kul att välkomna tillbaka Stefan Larsson till föreningens väggar igen och Stefan kommer in med nya idéer och stor kunskap. Det i kombination med att Magnus Fryklund väljer att sluta som aktiv spelare och finnas kvar med sin inställning och proffsighet känns bra, samt att båda vill ge tillbaka av sin kunskap till Broberg Söderhamn Bandy IF.

Ola Melin har vart med i några år men tar i år en större aktiv roll med grabbarna och med hans kunskap både när det gäller rehab och styrka känns tryggt.

Avslutningsvis har vi en comeback på profilen Göran Härdin och det innebär pannben De Luxe, kombinerat med skratt och skön gruppdynamik.

Att vi är fler som är med och bidrar med sin kunskap och spets samt genom tydlighet och nytänkande skapar vi en framtida modell för det ledarskap vi tror på vilket känns inspirerande avslutar Svenne Olsson

/Broberg Söderhamn Bandy IF

Huvudpartners

Samarbeten