Sportlovsbandy i Helsingehus Arena

Publicerades den 2 mars 2020 15:22

Broberg Bandy    Broberg

Det liras bandy i 3 dagar i Helsingehus Arena på Sportlovet

Tillsammans med ledare från Brobergs U16 får barnen göra olika bandyövningar, lira match och äta lunch tillsammans. ”Jag har åkt så jag är helt slut. Alltså heeeelt slut”, sa ett av barnen som kastade sig över lunchen, Mexikansk Köttfärssås, som Restaurang Statt levererade.
”Mina kompisar åkte till fjällen men vi kan inte så jag åker skridskor istället. Och båda är roligt så det spelar ingen roll” sa en av killarna.

Erik Löfstedts son Karl, 6 år, är med på Sportlovsbandy för första gången. Hans pappa anmälde honom eftersom de båda älskar bandy och brukar gå på A-lagets matcher (när det inte är kvällsmatch förstås). ”Det roligaste var att spela!” sa Karl till pappa Löwa efteråt. Och han laddar redan för tisdagen!

Huvudpartners

Samarbeten