Elitläger P15 i Söderhamn!

Elitläger P15 2019-2020

Publicerades den 4 december 2019 13:12

Broberg Bandy    Broberg Bandy

Just nu pågår Svenska Bandyförbundets ”Elitläger P15” för pojkar födda 2005 i Helsingehus Arena

Deltagarna är igång från morgon till kväll med fysträningar, matcher och teori. Ett antal fysiska tester genomförs enligt program första dagen för att se hur den fysiska statusen ser ut på deltagarna, bland annat Cooper, Chins, Brutalbänk och Stillastående längdhopp.
Totalt deltar 40 st 14-åringar under ledning av P15´s Förbundskaptener Pär Gustafsson och Patrik Södergren.

Markservice med hämtning och lämning, lunch, fika och middag står Broberg för, där ett tiotal ideella krafter ställer upp och servar deltagarna.

Vilgot Muller från GUSTAVSBERGS IF är med på elitlägret. Till vardags spelar han defensiv mittfältare och han gillar bandy för att det är tufft fysiskt och roligt! Utöver bandyn spelar han innebandy och fotboll men drömmen är att bli bandyspelare och att kunna leva på det. Vilgot skulle gärna spela med Villa/Lidköping när han blir proffs!
Abbe Burman spelar bandy i Broberg/Söderhamn Bandy IF och han ser det Elitlägret som en riktigt kul upplevelse där han får lära sig mycket. Han började lira med Skridskokul för måååånga år sen och förutom at spela bandy så dömar han i sporten också. Han säger att det vore asroligt att spela bandy med A-laget i framtiden, och om Broberg får ett bandygymnasium så är det förstavalet för Abbe!
Erik Mölsä lirar i GT76, där han spelar halv. Han har spelat bandy sen han var 9 år och vill satsa på bandyn för att det är fartfyllt och roligt! Han tycker att sammanhållningen i laget och att det är bra lagledare är viktigt. Erik är Bajare egentligenoch när han blir proffs så vill han spela med Hammarby IF.
Lunchen intas i Klubbstugan, liksom middagen på kvällen.
Ingen rast, ingen ro! Genomgång med deltagarna vad som händer efter lunchen – då är det dags för matcher

Huvudpartners

Samarbeten