En kort pratstund med Vadim Arkhipkin

Publicerades den 26 februari 2015 17:51

Hans Ivarsson    

Hemsidan ringde upp Vadim för att höra varför han valde att fortsätta i Broberg.

Stort tack för att du valde att fortsätta i ”Gurt” Vadim.

Söderhamn det är hemma för mig. Tyckte det var skönt att komma hit igen efter åren i Ryssland. Och jag känner att laget kan utvecklas ytterligare. Vill helt enkelt vara med och bidra till den utvecklingen. Sen har ju pratet om hall också betytt en del för mitt beslut.

Vad vill du utveckla under de kommande två säsongerna

Vill alltid bli bättre och färdigutvecklad som bandyspelare är man ju först när man är runt 28år. Då har man rutinen och tålamodet. Bara att kolla in Jonas Nygren, Magnus Fryklund och Robert Dammbro. Jag strävar efter en landslagsplats och vill ta ett steg på varje träning och under varje match.

Vem är lagets lustigkurre

Är två stycken. Robban Dammbro och Martin Söderberg. Fast på olika sätt. En levererar roliga historier, den andre kan hitta på hyss.

På frågan vem som surar mest över en förlust svarar Vadim: Jag. För mig är varje träning och match på blodigt allvar. Går det inte som jag hoppas så surar jag. Och att vi inte tog oss vidare från kvarten känns fortfarande.

Vem skiner mest efter en vinst

Göran Härdin helt klart.

Vem drar in mest bötespengar till klubbkassan

Jag har sluppit den biten men hört att Svenne ska pynta in en del.

Och med det sagt tackar hemsidan för snacket.

Huvudpartners

Samarbeten