Tomten besökte U9 och Bandykul

Publicerades den 14 december 2014 22:10

David Hansen    

I eftermiddags fick Hällåsen fint besök. Det var självaste tomten som kom för att dela ut godis till de yngsta bandylirarna som kämpar bra för att bli kommande bandystjärnor. Tomten besökte U9:s poolspel och Bandykul, och alla fick godis ur tomtens stora säck…

När hemsidan når tomten ikväll, så berättar han att han tyckte om det han såg på Hällåsen idag. Många glada barn som verkade gilla att åka skridskor och spela bandy! Han har länge hållt ögonen på Brobergs ungdomsbandy, och tycker nu det känns bättre än på väldigt länge!

Tomten tackar också Coop Forum, Childrens House, ICA Kvantum och Willys. Dessa företag hjälpte till att fylla tomtens säck, innan han kom till Hällåsen.

 

Huvudpartners

Samarbeten