Klubbstugan

Ät gott, umgås och se bandy! – Välkommen till Klubbstugan!

Klubbstugefest

Vid Elitseriematcher:

Boka in en trevlig kväll i Broberg/Söderhamn Bandys klubbstuga för ditt företag eller tillsammans med dina vänner vid någon av A-lagets hemmamatcher!! Klubbstugan är öppen för våra bokade gäster före match, i paus och efter match.

Ta med dina vänner och kunder eller leverantörer och njut av en god bit mat i vår klubbstuga. Här finns det möjlighet för dig att nätverka tillsammans med andra företagare under gemytliga former.

Broberg/Söderhamns Klubbstuga på Hällåsen, ligger i direkt anslutning till bandyplanen (mitt emellan bandyplanen och Aquarena).
Här finns många möjligheter inför matcherna! Representation, konferens, möten eller bara samkväm inför Elitseriematchen på andra sidan ”planket”.
Se till att boka bord i god tid, och har ni önskemål om att få enskilt rum för möte eller konferens innan matchen så löser vi detta (om det fortfarande finns platser lediga). Som medlem är du välkommen att ladda inför matchen med god mat, dryck, kaffe och tränarsnack inför matchen.
Menyn varierar mellan matcherna, så maila förfrågan nedan för meny eller andra frågor för just den matchen du önskar gå.

För bokning och frågor, ring 027015709 eller maila maria.hammarlund@brobergsoderhamn.se

Detta ingår:
Middag & bordsdryck (Lättöl/Loka)
Entrébiljett
Plats på VIP-läktaren
VIP-parkering
Matchgenomgång av lagledarna
Matchprogram
Medlemskap i ”Gamla Brobergare”

Hålltider
Vid matchstart 19.00 öppnar Klubbstugan kl 17.00.
Vid matchstart 15.00 öppnar Klubbstugan kl 13.00.

17.00 Klubbstugan öppnar
17.30 Middag serveras
Ca 18.00 Tränarna informerar
19.00 Matchstart
19.45 Halvtid med kaffe
20.00 Andra halvlek
21.00 ”Aftergame”

”Offseason” i Brobergs klubbstuga:

Behöver du hyra en lokal för större eller mindre sammankomster?
Brobergs klubbstuga med över- och undervåning har en kapacitet att ta 110 gäster, och är perfekt för konferens, utbildningar, födelsedagar eller liknande.
Med närheten till Aquarena som ligger alldeles runt hörnet har du möjlighet att bjuda dina gäster på en upplevelse utöver det vanliga. Starta upp med möte/konferens i Klubbstugan, spendera ett par timmar i relaxen med bad på Aquarena och avsluta kvällen med middag i Klubbstugan.

I Klubbstugan finns ett enklare kök med fullstor kyl, spis och restaurangdiskmaskin.
Ring 027015709 för datum- & prisförfrågan.