Västerås – Broberg/Söderhamn En olycka kommer sällan ensamEn olycka kommer sällan ensam

Hemsidan når en samlad men något nedstämd Fredrik Rexin. Att spelet inte fungerade som tänkt är en sak. Att få två spelare skadade efter c:a 30 minuter är en annan. Och under den perioden satt två brobergare på utvisningsbänken.

Efter vad jag hört inledde ni ändå ganska bra. Att det fungerade hyggligt fram till VSK fick en straff.
Inte vår bästa matchinledning kanske men det kändes som vi höll på att växa in i det hela. Sen åker vi på ett baklängesmål och tappar mycket av det vi snackade om före matchen. Det tas egna initiativ och det var definitivt inget vi snackat om. När sedan Jesper Öhrlund och Jonas Nygren kliver av samtidigt som vi har två man på botbänken ja då blir det rätt öppet för VSK. Vi kommer helt enkelt aldrig in i matchen igen. Att VSK vinner rättvist är inget att snacka om, synd bara att vi inte kunde bjuda upp.

Det här är väl nåt man helst vi dra ett streck över så snart som möjligt?
Vi pratade naturligtvis om insatsen efteråt. Gäller ju att ta tag i det som gick snett och få alla att förstå att man måste följa den uppgjorda planen, annars blir det svårt att vinna oavsett motstånd.

Vad gäller skadorna, hur allvarligt är det. Inte så att dom linkade av?
Nej nåt med benen var det inte men båda kände att dom inte kunde fortsätta så vi får väl se vad vi har för lag till fredagen.

Hemsidan önskar grabbarna en trevlig hemresa och håller tummarna för att både Jeppe och Jonas kan vara med på fredag liksom Filip Skoglund som var hemma ikväll p.g.a sjukdom.

Publicerades den 13 januari 2016 23:00
Hans Ivarsson    Ingemar Persson


Huvudpartners