Match mot IFK Vänersborg

Stark vändning av Broberg.

Publicerades den 2 januari 2016 18:40

Hans Ivarsson    Ingemar Persson (Arkiv)

Hemsidan ringde upp Fredrik Rexin för att få några ord om matchen mot Vänersborg.

Ja Fredrik, hur gick snacket i laget efter matchen.
Kluvna känslor. Vi var väldigt nära två pinnar så visst blir det lite kluvet.

Tycker då det var en stark vändning av Broberg. Att ligga under med 4-0 efter 16 minuter är ju inte direkt kul.
Det var tre individuella misstag som gav tre baklängesmål, ingen lagkollaps. Och vi kom ju igen sista kvarten av första halvlek. Reduceringsmålen gjorde att vi trodde på en bra andra halvlek. Vi snackade om att vara kyliga. Ganska säkra på att Vänersborg skulle anfalla rätt friskt. Behöll vi bara kylan så skulle vi få kontringslägen för det var väldigt öppet bakom deras ganska nykomponerade backlinje.

Ja, det utvecklade sig ju så som ni snackade om i halvtid. Och en poäng är väl ändå ganska hyggligt med tanke på matchinledningen.  Vad jag förstår så hade väl Vänersborg lägen efter kvitteringen till 5-5.
Vill påstå att vi låg närmare en seger men okay, en poäng är godkänt. Och nu är den här matchen lagd åt sidan. Nu fokuserar vi helt och hållet på derbyt mot Bollnäs på tisdag.