Match mot Bollnäs GIF

Uddamålsförlust mot Bollnäs i Champions

Publicerades den 14 september 2017 23:12

Broberg Bandy    Gäddan

Arkhipkin var matchens behållning i ett annars ganska blekt Broberg.

Bollnäs hade initiativet från början med mycket boll och det var en hel del jagande för Broberg som låg och kämpade ett mål efter Bollnäs matchen igenom.
Ett hörnmål av Nygren och en soloprestation av Arkhipkin gjorde att Broberg höll sig kvar och stretade i matchen.
Nämnas bör också att Broberg kom till spel utan Söderberg, Öhrlund, Moisala och J.Jonsson. I Bollnäs saknades Nilsson och Mickelsson. Bergström i Brobergsmålet fick stå för en del snygga räddningar annars var det Arkhipkin som stod ut mest med en jämn och stark skridskoåkning vilket också gjorde att han fick utstå en rätt hård behandling från orange håll. En riktigt stark prestation och en fantastisk soloåkning stod #71:an för när han jobbade sig fram från mittlinjen och drog in Brobergs 2-2 mål.
Bollnäs stod till slut som rättvis segrare i en relativt jämn match med träningsmatchkaraktär, som dock hettade till och andades derby mot slutet. Det bådar gott och intressant inför säsongens kommande matcher!

Brobergs huvudtränare Ola Grönberg om matchen; ”Det här är ju träning för oss och vi är i behov av att vara på stor bana och träna och det här är en sån möjlighet. Vi tränar hårt nu och killarna var lite trötta i kroppen på matchen nu mot Bollnäs – det gjorde att vi saknade farten och bolltempot den här matchen. Vi är i en uppstartsfas nu där vi har delmål med saker vi ska jobba med och som vi ska förbättra och alla träningsmatcher och cuper fram till seriestarten är viktig träning för oss.”

Matchfakta: 1–0 (17) Markus Ståhl, 1–1 (24) Jonas Nygren, hörna, 2–1 (28) Markus Stål, 2–2 (38) Vadim Arkhipkin, 3–2 (51) Per Hellmyrs, 4–2 (58) Oscar Westh, 4–3 (67) Vadim Arkhipkin, 5–3 (82) Ville Aaltonen, 5–4 (83) Robin Redin.

Vid pennan: Bröderna Gädda

Huvudpartners

Samarbeten