Publicerades den 30 september 2017 19:57

Hans Ivarsson

Broberg möter Sandviken i Svenska cupen
Broberg ställer över Söderberg, Redin, Forslund och Rehnvall.

Första halvan:
Mossan och Edlund får rena målchanser i matchinledningen efter slarv i Brobergsdefensiven och flera bolltapp i uppspelsfas. Efter 15 minuter smäller Berlin in ledningsbollen från ett centralt läge framför mål. Efter dryga 20 utökas målskörden till två mål för svart genom en misslyckad rensning som studsar in via gul spelare. Ytterligare några minuter senare utökar Oskar Stadin till 3-0 för SAIK, efter lyft och ren isgata mot Max. Broberg skapar i stort sett inga farligheter under första trettio, utan siktet tycks redan vara inställt på söndagsmatiné…
Andra halvan:
Broberg inleder bättre under den andra halvleken och Engström får chansen efter fint förarbete av Wijk, men utan resultat denna gång Efter brobergshörna får Edlund soprent efterlyft och 4-0 till SAIK. Rasmus Forslund sätter 5-0 från central position framför mål. Edlund utökar till 6-0 efter en fin genomskärare. Vadim drar igenom centralt och får straff, men Engström skjuter mitt på Othén.