Match mot IK Sirius

Onödigt spännande

Publicerades den 15 december 2018 18:36

Hans Ivarsson

Att Sirius tar ledningen i nionde spelminuten bekymrade inte Broberg nämnvärt. På en hörna tre minuter senare kvitterar Broberg genom Vadim Arkhipkin. Hemmalaget håller i taktpinnen och är väldigt täta centralt. Sirius försöker ta sig fram via kanterna men har ingen större framgång. Jesper Öhrlund ger Gurt ledningen i matchminut 22 och Martin Söderberg ökar på till 3-1 när matchuret visar 40. En stabil halvlek som lika gärna kunnat slutat 5-1. Comebackande Robert Dammbro gör 4-1 efter 63 minuter. Sirius kryper liter närmare men 4-2 känns inte direkt oroande för Broberg skapar en hel del lägen och borde ha stängt matchen. Sirius har på intet sätt gett upp och lyckas reducera ytterligare en gång. Då blir det onödigt spännande vill jag påstå. Gurt rider dock ut stormen och bärgar 2 mycket viktiga poäng. Kul också att se Robban som var på gott spelhumör. Och svårt att tro att det var första seriematchen för honom den här säsongen.