Match mot Tellus

Broberg nollade Tellus

Publicerades den 28 december 2016 23:00

Broberg Bandy    Ingemar Persson

Tellus på Zinken är nåt helt annat än Tellus på bortaplan. Men Broberg var förvarnade. Hemsidan ringde upp Patrik Fryklund för att höra lite om kvällens matchbild.

Verkar som Tellus fick sota för Brobergs insats mt SAIK i onsdags. Inte för att jag sett matchen men Gurt verkar ha gjort ett helgjutet jobb ikväll. Inte ett enda insläppt mål.

Ja, det var stabilt. Både försvarsmässigt och offensivt. Vi fick ett väldigt psykologiskt mål i slutet av första halvlek. Man kunde se att vårat 0-3 med bara sekunder kvar av första 45 sved ordentligt.

Jesper Öhrlund var visst glödhet. 3 mål från hans klubba samt  en assist till Vadims mål. Som i sin tur assisterade Jesper vid  0-2. Kommande radpar kanske?

Kul för Jeppe att få hänga tre baljor.

Bortsett från målen, var det nån som stack ut lite extra?

Jag tycker att det här var en helgjuten laginsats. Alla bidrog till segern och det är ju det det hela går ut på.

Vem vaktade målet?

Dennis var burväktare och det här var gott för hans självförtroende. Tellus fick ett bra läge mot slutet av matchen men Dennis fick hjälp av försvaret att hålla nollan.

Var väl inte bara Dennis som mådde bra av kvällens resultat?

Visst är det så. Och nu är det snart dags att börja ladda för fredagens möte med Vetlanda.

Om inte annat så syns vi väl på fredag. Och jag hoppas att många kommer upp på Hällåsen och stöttar  Broberg. Viktiga poäng på spel och alla vet väl att grabbarna i Gurt gillar när det är drag på läktaren.

 

 

 

 

Huvudpartners

Samarbeten