Publicerades den 8 november 2015 15:23

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson

Hemsidan ringer upp Fredrik Rexin för att höra hur matchen gestaltade sig.

Vad jag kan förstå så var det en säker seger, stämmer det
Ja absolut. Vi kom överens om att bygga från försvaret och framåt. Dom första 10-15 minuterna kollade vi av hur Kungälv skulle spela. Vi tar ledningen helt rättvist men ett individuellt misstag gör att dom kan kvittera ganska omgående. Ingen fara på taket dock.

Nej vad jag kan se av målgörandet så lirar ni väldigt stabilt. Kungälvs reducering till 2-4 kommer ju på en straff i 87 minuten.
Och då har vi bränt en straff men gör ju mål strax efter 2-4. Vad jag är mest nöjd med, förutom segern, är att vi förde matchen i princip från minut ett till slutsignalen. Och det mot ett lag som spelade med lågt försvar.

Trevligt att höra för det har inte varit Brobergs styrka tidigare år. Men har helt enkelt haft problem
mot lag med lågt försvarsspel men inte så ikväll tydligen.
Nej det stämde över hela linjen. Och vi matade våra spjutspetsar med en hel del bollar. Har dom inget att jobba med vinner vi inga matcher.