Match mot Ljusdals BK

Enkelt mot Ljusdal

Publicerades den 12 september 2014 20:30

David Hansen

Det var ett disciplinerat och defensivt Ljusdal som visade upp sig i Svenska Fönster Arena idag. Ljusdal lyckades ändå smälla in 1-0 tidigt i matchen vilket också stod sig ändå tills den trettioförsta minuten då Martin Söderberg gjorde sitt första av kvällens tre mål.

Första  halvlek var en jämn och tempofattig historia där Ljusdal stod upp bra. Men Broberg fick ändå med sig 3-1 till pausvilan.
                                                                                                                  Andra halvlek var en helt annan historia.  Redan efter en minut gjorde Erik Jonsson mål på hörna.  Det kändes direkt att både lagen hade snackat igenom den rätt sömniga första halvan av matchen.

Broberg var utan tvekan det bättre laget i andra halvan och Ljusdal var aldrig riktigt nära poängen.

Tre matcher in i säsongen är vi fortfarande obesegrade, de bygger vi vidare på!