Broberg föll i en spelmässigt jämn tillställning

Publicerades den 8 december 2015 22:30

Hans Ivarsson

Hemsidan får några ord från Fredrik Rexin efter förlusten med 6-4 i Edsbyn.

Broberg spelar med Rehnvall i målet, Jocke Jonsson som vikarierande vänsterback och med Jonas Nygren som högerhalv. Varför saknas Filip Skoglund i kväll?
–
Han är hemma, febersjuk.

Edsbyn inleder målskyttet genom Mattias Hammarström och Martin Söderberg kan kvittera efter fint lyft och efterföljande passning från Jonas Engström. Edsbyn gör därefter två snabba mål i mitten av första halvleken, båda målen inprickade av Popa. I slutminuten räddar Erik Persson en straff från Martin Söderberg. Hur ser du på första halvan?                                                                                  – Vi är bra med i matchen, men det är naturligtvis tungt med två så snabba .Edsbyn är mer effektiva än oss.

Historien upprepas. Hammarström inleder målskyttet och Broberg replikerar, denna gång genom Vadim efter fint lyft från Wijk. Söderberg fyller på med en högerhörna till 4-3, men Edsbyn avgör med två snabba mål i mitten av andra halvlek. Stefan Larsson avslutar målgörandet med 6-4.
 – Vi gör en bra prestation, särskilt under andra halvan. Vi äger boll och spelar som vi sagt och hotar med en del fina lyft, men vi är inte tillräckligt heta i den sista tredjedelen. Jag tycker att Eetu Peukhuri, Fryklund och Nygren förtjänar lite extra plus. Hela laget krigar bra, särskilt som vi saknar tre ordinarie spelare, men Edsbyn är lite för starka idag.

Hemsidan tackar för kommentaren från Fredrik Rexin.

Publik: 1 580

Edsbyn: Hammarström 3, Burvall-Jonsson 2, Wikblad 1.

Broberg: Söderberg 2, Arkhipkin 1, Larsson 1.