Publicerades den 30 december 2013 23:05

Hans Ivarsson

Hemsidan ringde upp Svenne Olsson för att få lite mer kött på benen efter kvällens drabbning.

Ja, Svenne det såg ju skapligt ut efter första halvlek, vad hände sen?
Sista 30 av första halvlek så var vi bra med i det hela. Försvar och anfall fungerar och vi skapar kvitteringslägen. Men istället för 2-2 så blir det 3-1.  Sen avgjorde starten andra halvlek matchen. Bajen gör två snabba mål. Och växer tre meter medans vi krymper ungefär lika mycket.

Broberg kommer dock närmare i målprotokollet. 5-2 och 5-3.
Visst. Och minuten efter 5-3 så gör Bajen 6-3.

Ni påverkades väl en del av utvisningarna?
Minimalt, vi hade inte den energi vi skulle ha behövt ikväll. Det var helt enkelt Hammarbys match, det tycker jag att du ska skriva. Dom har ett fyndigt anfallsspel och ett bra försvar. Och vi räckte helt enkelt inte till, den här gången.

Bara att stryka ett streck över detta och sikta mot fredagen, eller hur Svenne?
Javisst. Vi gräver inte ner oss för detta utan laddar om till derbyt mot Edsbyn.