Match mot Vetlanda BK

Ingen framgång i Vetlanda

Publicerades den 4 februari 2022 22:05

David Hansen    

Nej, ingen seger i Vetlanda ikväll. Hemmalaget vann komfortabelt till slut med 7-4 efter en match där Broberg inte alls kan vara nöjda över kvällens insats. Det var flera sjuka inför kvällens drabbning. Max Bergström, Jaakko Hyvönen, Robin Redin och Jesper Thyrén. Men trots detta kan Broberg bättre än ikväll.

Matchen var jämn inledningsvis. Lagen följdes åt och inget lag hade mer än ett måls ledning. Till halvtidsvila gick Vetlanda med 4-3, men det hade lika gärna kunnat varit Broberg som haft ledningen. Men “Gurt” släppte in några alldeles för billiga mål och hade även marginalerna emot sig.

Inledningen av den andra halvleken var något bättre och det såg ut som att Broberg var på väg tillbaka. Vetlanda tilldömdes en straff och kunde alltså gjort 5-3, men istället kvitterade Broberg till 4-4 på hörna och det kändes som att matchen kunnat sluta hur som helst.

Vetlanda återtog ledningen, och med vissa likheter från matchen på Zinkensdamm kunde hemmalaget gå ifrån istället för att Broberg hotade om segern. Broberg gjorde ingen bra avslutning och hemmalaget Vetlanda kunde till slut vinna rättvist med 7-4.

Broberg har fortfarande allt i egna händer, och det finns mycket mer att få ut av detta lag!

Huvudpartners

Samarbeten