Träningsmatchen mot Hammarby var Brobergs från början till slut

Publicerades den 2 oktober 2021 12:00

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson

Stabil insats av Broberg som hade spelet i merparten av tillställningen.
Roligt att se Martin Söderberg back in action igen. Martin blev poängbäst med 2 mål och 2 målgivande passningar. Jonas Engström hade krutet torrt och målade 3 gånger.
I Tatu Ässämäkis frånvaro fick Broberg stuva om lite i försvaret. Frånvarande var även Anders Erikanders.
Första halvlek slutade 6-2 till Gurt vilket är skapligt. Det som sårade Hammarby mest var lyften och chans till fler mål för hemmalaget var inte långt borta.

Andra halvlek var Hammarby något piggare och hann reducera till 6-3 innan Broberg kom igång med sin målproduktion. När slutsignalen ljöd stod det 9-5 på resultattavlan.
Siffror i underkant för chansen till tvåsiffrigt för Broberg saknades inte. Hammarby fick ett bra läge att reducera men brände straffen.

Nästa hemmamatch för Broberg blir den 14/10.