Match mot Villa Lidköping BK

Den här matchen glömmer vi bara

Publicerades den 7 februari 2021 20:23

David Hansen    

I fredags var det väldigt nära seger. Idag var det allt annat än nära. Säsongens kanske svåraste bortamatch blev en kassaskåpssäker seger för hemmalaget Villa Lidköping. Villa var bättre rakt igenom och vann med hela 10-1.

Broberg har fått en ful ovana under flera av de senaste bortamatcherna med ett tidigt underläge. Så var fallet ikväll när hemmalaget ganska omgående gick ifrån till en tremålsledning. Men Broberg samlade sig något och kunde reda ut den värsta stormen och hade även några lägen på att reducera matchen. Men istället för reducering kunde Villa utöka ledningen igen, och igen och igen… Det skulle stå hela 6-0 till hemmalaget när halvtidssignalen ljöd.

Matchen kändes redan avgjord i halvtid och visst var den det också. Det fanns få tendenser till en mirakelvändning och Villa kunde istället utöka ledningen och vinna med hela 10-1. Villa stod för en bra insats och var helt klart det bättre laget. Även om det inte är en bortförklaring, så är det rimligt att tro att det täta matchandet (lör-mån-ons-fre-sön) kombinerat med en långresa till säsongens kanske svåraste bortamatch spelar en stor roll i förlusten.

Nej, den här matchen är bara att glömma och lägga bakom sig. Och du som läst denna text ända ner hit har just slösat bort några minuter, för det är faktiskt inte mycket av värde i detta… Men det kommer nya matcher och då är det full laddning som gäller!

 

Huvudpartners

Samarbeten