Match mot Edsbyns IF

Säker hemmaseger i Edsbyn

Publicerades den 1 december 2020 21:15

David Hansen    

Broberg får fortsätta vänta på den första segern för säsongen. Söderhamnslaget var knappast favorit inför matchen ikväll i Edsbyn, och hemmalaget kunde vinna relativt komfortabelt med 7-3.

Broberg startade med inledningsmålet och spelade stundtals väldigt bra i matchens inledning. Men Edsbyn vände på steken och kunde gå upp i en säker ledning med 4-1 i halvtid. Om man bortser från att Broberg fick målet 2-1 emot sig, så var det riktigt bandygodis. Simon Janssons förarbete var av den högre skolan, när han hittade en fri Jesper Öhrlund som fri kunde sätta hemmalagets ledningsmål. I övrigt är det mest att konstatera att Edsbyn var bättre.

Andra halvlek var också Edsbyn bättre. Visst, Broberg hade chanser och med större effektivitet i avsluten och med ett tryggare försvarsspel hade laget kanske kunnat rubba Edsbyn. Men riktigt så var det inte ikväll. Broberg stod dock för matchens två sista mål genom Martin Söderberg, men då var matchen redan avgjord.

Kvällens match var absolut ingen ”plattmatch” från Broberg, men det var heller inte nära till poäng. Edsbyn var bättre och vann matchen fullt rättvist. Nya tag på lördag mot Villa Lidköping, då på hemmaplan.

Huvudpartners

Samarbeten