Match mot AIK

Förlust mot AIK

Publicerades den 10 oktober 2019 16:41

David Hansen

Efter gårdagens seger mot Hammarby var det ett annat Stockholmslag som stod för motståndet, nämligen AIK. Seger idag och förutsättningarna skulle se väldigt ljusa ut. Men dessvärre vann AIK, efter en något sämre insats från ”Gurt” jämfört med gårdagen. Och gruppen ser numera vidöppen öppen ut.

Den första halvleken var jämn och det var ovisst åt vilket håll matchen skulle luta. Lagen följde också varandra i målprotokollet, tills AIK, precis innan halvtidsvilan, tog ledningen med 2-1 genom Patrik Nilsson som satte en hörna. Samme Nilsson utökade ledningen till 3-1 i andra halvlekens inledning..

Broberg försökte men fick inte till det offensiva spelet idag. Defensiven var det inget större fel på, men det skapades för lite i offensiven.

Marcus Wikman reducerade i slutminuterna och det såg ut att kunna bli en nervkittlande historia trots allt. Men de svartklädda replikerade snabbt och spikade siffrorna till 2-4.

Dagens match var inte lika bra som gårdagens. Men det finns ännu chanser till kvartsfinal. Men då krävs med största sannolikhet seger mot Dynamo Moskva.