Match mot Baykal Energy

World Cup Baikal Energy – Broberg

Publicerades den 8 september 2018 11:13

Broberg Bandy    Linkan

Dags för World Cup igen, 10 året i Sandviken nu, och för motståndet idag stod Baikal Energy, 3:a i Ryska ligan förra säsongen.

Matchen började med relativt avvaktande ställningskrig där Baikal försökte sätta fart i matchen med lite högre press, medan Broberg höll mer boll.

Första riktigt heta chansen i matchen blir när Broberg får en straff efter 10 min. Tyvärr räddning av den ryske målvakten på Martin Söderbergs skott.

Istället tar Baikal ledningen med 1-0 på en kontring i 16:e minuten. Fortsatt jämt spel halvleken ut där Broberg vaskar fram någon hörna, dock utan att sätta någon. 1-0 i paus.

Efter paus replikerar Broberg  nästan omedelbar, 1-1 Martin Söderberg. Efter det tar Broberg över mer och mer och vaskar fram ytterligare 3-4 chanser innan Baikal tar en time out efter 9 min.

Matchen står sedan och väger fram till 55 minuten då Linus Forslund sätter en hörna i nättaket till 2-1. Broberg reder sedan ut Baikals sista forcering och tar en stark seger!

Sammanfattningsvis en stabil laginsats och stark seger!

Nästa match är imorgon Fre kl 17.30 mot ärkemotståndaren Bollnäs GIF.