Inför Tellus-Broberg med Stefan Larsson

Publicerades den 27 december 2016 19:50

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson

Hemsidan träffar Stefan Larsson inför matchen mot Tellus på Zinkensdamm på onsdag.

Vi börjar med det häftiga annandagstifot på Hällåsen. Hur kändes det att skrinna ut till match med porträttmålning, 81-skyltar, banderoller och 2 800 åskadare?

-Det kändes riktigt bra! Erik (Jonsson) såg något genom glipan i dörren och sa att det står ”Forever Young” på långsidan. Det är bara att tacka alla i tifogruppen. Fantastiskt kul! Tack!

Broberg gör ju en fantastisk match första 60-70 minuterna. Kan ni tar med er den erfarenheten och samtidigt släppa sista 20, eller svider det för hårt?

-Ja, det kan vi. Vi vet ju både hur vi spelade under större delen av matchen och vi vet hur vi ska undvika den dåliga delen. Vi pratade ut om den delen redan efter matchen igår, eftersom det är så tätt mellan matcherna. Idag fokuserar vi framåt.
.

Tellus har krigat sig till fem poäng under första halvan av serien och har bland annat ställt till med besvär mot Bajen, Bollnäs och Byn. Hur stor skillnad tror du det är att möta Tellus på Zinken, jämfört med det vi såg på Hällåsen för någon vecka sedan?

-Njae, det kan jag ju egentligen inte, eftersom jag aldrig mött Tellus på Zinken… Men vi ser ju att dom ställer till det för flera lag, så vi är förvarnade.
Nu till kvällen kuggfråga: Vilken grupp framförde ”Forever Young” och när?

-Hmm, det var väl Alphaville. Jag har kanske åldern inne, men jag har ingen aning om när…..

Svar: 1984, när Stefan var typ 11…..

Hemsidan tackar # 81Larsson för pratstunden och önskar samtidigt påfyllning av den gulsvarta poängpåsen på onsdag. Kom igen nu Gurt!

Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten