Information om Martin Söderbergs skada

Publicerades den 19 december 2023 10:41

Anders Jansson    

Martin Söderberg råkade ut för en skada under slutskedet av gårdagens match där han fastnade lite i den mjuka isen och med genomsura och mjuka skridskor utan styrsel vek sig foten på ett olyckligt sätt.

Martin spenderade sedan kvällen och en del av natten på sjukhus för röntgen och där kunde det konstateras att han har en liten fraktur i foten. Enligt läkarexpertisen kommer det inte behövas någon operation eller gips, men prognosen är att Martin blir borta från spel i minst 6 veckor som det ser ut i nuläget.

Det här är förstås ett hårt slag för Broberg som redan är tufft skadedrabbade sedan innan. Framförallt är det ett hårt slag för Martin själv. Våra tankar är med Martin och vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande.

Efter onsdagens match väntar några dagar ledigt fram till annandagen. Men från annandagen och fram till den 12:e januari väntar ett späckat schema med hela sju matcher under den perioden. Det går att inte att nog understryka att vi alla behöver samla kraft nu och stå bakom laget under den här perioden när seriespelet till stor del ska avgöras.

Tillsammans är vi starka!

Huvudpartners

Samarbeten