Tre snabba med ”Böna” inför Gripen borta.

Publicerades den 7 november 2023 14:45

Anders Jansson    Ingemar Persson

Broberg är på väg ner till Trollhättan för kvällens möte med Gripen. Jag når Björn ”Böna” Eriksson på bussen.

Tjena Böna! Hur ser upplägget ut en sån här dag med långresa, med avfärd och eventuella stopp och liknande?

Vi åkte 09:00 från Hällåsen. Äter gör vi på bussen i form av matlåda och har sen också ett stopp på en timme i Marieberg/Örebro. Sedan rullar vi vidare ner till Trollhättan där vi är framme vid 17-tiden.

Är hela truppen med på bussen och spelklara? Ändringar sedan senast? (förutom Hampus då)

Det är inga ändringar i truppen, förutom Emil Holman som kommer in och är med som målvaktsreserv.

Vad har ni sagt kring vad som gick snett senast mot Edsbyn och vilken matchplan ser du framför dig ikväll?

Edsbymatchen har vi lämnat bakom oss. Finns många positiva delar att ta med och även en del saker som vi behöver bli bättre på. Förra säsongen mot Gripen var det intensiva och svängiga matcher. Gripen är obesegrade och har börjat bra. Vi ska se till att ha fart på boll och passningar och göra allt för att bärga hem två poäng till Söderhamn.

Tack och lycka till!

-Tack själv!

Ja, den minnesgode kanske kommer ihåg förra säsongens möten med Gripen som båda gångerna var märkliga tillställningar som slutade med brutala vändningar, en gång för respektive lag. Gripen vände hemma underläge 1-4 i halvtid till seger 5-4. Och Broberg var ännu värre. Låg pyrt till i hemmamatchen med underläge 0-5 men lyckades kriga sig ikapp till 5-5 och en poäng efter att ha forcerat in alla fem målen mellan minut 73 och 86. Smått otroliga matcher och antagligen väldigt underhållande för den neutrale.

Nu är det dags igen och vi får hoppas att Broberg kan studsa tillbaka efter att man tappade ledningen i hälsingederbyt mot Edsbyn i fredags. Matchen ser du på Bandypuls/SportExpressen

Huvudpartners

Samarbeten