Broberg breddar truppen

Publicerades den 26 november 2023 18:47

Anders Jansson    

Vi kan idag bekräfta att vi har fått in nya namn för att bredda truppen under rådande situation med längre skador på tre spelare.

Henrik Rehnvall, Erik Jonsson och Alexander Sundström kommer från nu och framåt finnas tillgängliga för föreningen tills vår skadesituation ser bättre ut.

För oss hände otroligt mycket i samband med matchen mot SAIK hemma förra veckan, som man inte kan påverka, där vi drabbas av ytterligare två skador. Sedan torsdag/fredag förra veckan har vi därför tittat på vad kan vi få in snabbt och smidigt till Broberg på en mycket begränsad marknad. Dessutom drabbades vi av ytterligare skavanker under fredagens match mot Bollnäs.

Henrik vet alla i föreningen/laget vad han kan och han kan föreningen så det känns jättetryggt att få in honom bredvid Max med sin rutin och kunskap. Vi har ju fortsatt samarbetet med Emil Holman men där måste vi komma ihåg att han tränar och jobbar i Katrineholm så vi är glada för att Henrik kan komma in på kort varsel och ställa upp för Broberg och laget.

Erik Jonsson har kört på med vårt division 2 lag och slutade så sent som ifjol och han kommer tillföra rutin/smartness samt ett bra skytte och kan spela på många positioner samt även plocka med sig ett stort hjärta för Broberg.

Alexander Sundström är för många okänd. Han spelar idag i Skutskär, men hans kapacitet är klart högre än spel i div 1 och han har tidigare erfarenhet från Elitserien. Han har kört med laget i en vecka och tränarna gillade vad man såg. Han tillför tyngd och kraft med bra skridskoåkning och är bra tränad och förberedd och kan spela på många positioner. Alexander kommer att finnas tillgänglig med Broberg samt även Skutskär under december månad, sedan tas ett nytt beslut, meddelar klubbchef Svenne Olsson.

Huvudpartners

Samarbeten