Nyheter

Trafikvärdsprojekt – Ett samarbete mellan Broberg Söderhamn Bandy IF och Dina Försäkringar.

Publicerades den 21 november 2022 10:41.

OM PROJEKTET: Dina Försäkringar engagerar sedan 2021 de föreningar som vi sponsrar i vårt Trafikvärdsprojekt. Trafikvärdsprojektet går ut på att vi står trafikvärd vid skolor och förskolor på morgonen när barnen anländer till skolan. Projektet pågår under tider då det är mörkare på morgonen – november till februari. Målet med projektet är att skapa en säkrare miljö för både barn och vuxna som vistas i området kring skolor och förskolor. Vi vill även väcka tankar om trafiksäkerhet i de samhälle vi verkar. Tillsammans kan vi skapa ett tryggare samhälle! Skolorna väljs ut tillsammans med föreningarna och ligger i föreningarnas närområde.

Ekan och Jonte vid Stentägtskolan Söderhamn.

Åse Fernqvist    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners