Vi välkomnar EP Bygg som ny partner i Broberg Bandy!

Publicerades den 3 oktober 2022 09:34

Broberg Bandy    

EP Bygg tecknade i våras ett nytt samarbete med Broberg/Söderhamn Bandy. Vilka är då EP Bygg och hur ser de på det nya samarbetet?

EP Bygg är verksamma inom de flesta områden av bygg, såväl anläggning som byggservice. Bland kompetenserna finns både betong och murning som snickeri. Bolaget kan åta sig både mindre jobb såväl som totalentreprenader.

Bolaget är nytt, men ändå med stor erfarenhet. Och det har verkligen gått snabbt att växa.
– Vi startade vårt bolag i maj 2020 när Ställningsmontage lade ner sin byggservice. Från starten var vi fyra personer, nu är vi 33 anställda, säger Mikael Pettersson som är en av delägarna och berättar att de också fått möjlighet att köpa loss vissa verksamhetsdelar från sin tidigare arbetsgivare.

Hur lyckas man som ett nystartat företag då. Jo, enligt Mikael Pettersson handlar mycket om rutin och kompetens.
– Våra anställda är väldigt rutinerade och kunniga. Och det visar sig genom att många kunder kommer tillbaka till oss, så det är ett bra betyg. Nöjda kunder skapar framgång!

EP Bygg är främst verksam inom Hudiksvallsområdet, men har återkommande uppdrag i Söderhamn. Och nya uppdrag i Söderhamnsområdet är inget som bolaget är främmande för heller.

Varför väljer då EP Bygg ett samarbete med Broberg? Det handlar mycket om värderingar enligt Mikael Pettersson. Men även ett eget gediget intresse.
– En förening ska göra bra saker. Och det tycker vi att Broberg gör som tar ett stort samhällsansvar framförallt med ungdomar. Det tilltalar oss och då vill vi gärna vara med. Sen är jag själv en ”bandynörd” och har även spelat själv. Broberg är laget i mitt hjärta och jag försöker se så många matcher som möjligt.

Och avslutningsvis tar vi några ord kring den kommande säsongen för elitlaget. Och Mikael Pettersson är mycket positiv.
– Jag tycker det ser mycket intressant ut. Laget har alla möjligheter att ta det där klivet förbi kvarten, avslutar han.

Åse Fernqvist, marknadsansvarig Broberg/Söderhamn Bandy:
– Fantastiskt kul att EP BYGG kliver in som ny partner på Brobergs nya matchdräkt. EP Bygg har ett strakt hjärta för Broberg Bandy och en härlig energi.

Huvudpartners

Samarbeten