Nymans Bygg ny Huvudpartner

Publicerades den 25 augusti 2022 12:28

Åse Fernqvist    

Nymans Bygg i Söderhamn AB ny huvudpartner till Broberg!

Vi kan idag stolt meddela att vi har tecknat ett samarbetsavtal gällande huvudpartnerskap med Nymans Bygg i Söderhamn AB.

”Jag tycker det känns som Broberg ligger helt rätt i tiden med att kunna kombinera elitidrott med att växa och jobba rätt på ungdomssidan, vilket känns bra och som jag vet inte är helt enkelt.

Sedan att föreningen jobbar bra med sitt samhällsengagemang för barnen i Söderhamn och där främst med sitt fantastiska bandy/skridskofritids med ca 450st barn helt gratis, vilket ligger helt i linje med våra värderingar på Nymans Bygg.

För mig som företagare i Söderhamn känns det bra att kunna dela med sig lite extra till Broberg som är föreningen i mitt hjärta samtidigt som det ger mig stor exponering i Söderhamn där många av våra kunder finns samtidigt som vi även syns i riksmedia tillsammans med Broberg. Vi på Nymans Bygg ser verkligen fram emot kommande säsong” avslutar Robert Nyman.

”Vi är oerhört glada och stolta att välkomna Nymans Bygg som ny huvudpartner.

I en nutid och framtid där förväntan ökar på föreningslivet gällande fler aktiviteter och social hållbarhet samtidigt som ideella krafter blir tuffare att hitta, så behöver vi alla tänkbara stöd för att fortsätta växa och vara en attraktiv klubb både inom elit samt ungdom och med fortsatt stort samhällsansvar.

Robert har gjort det jättebra och byggt upp sitt företag från grunden och är en företagare som är framåtlutad, precis som vi i Broberg vill vara nu och in i framtiden”, avslutar Brobergs klubbchef Svenne Olsson.

Här når ni Robert och hans företag på 073-8125935 nymansbyggab.se

Huvudpartners

Samarbeten