Nyheter

FÖRLÄNGNING

Publicerades den 26 april 2022 10:55.

Erik Jonsson, Hampus Linden, Jesper Thyren samt Jonas Nygren har samtliga förlängt sina avtal 1 år med Broberg. Dessutom har vi skrivit ett 2 årsavtal med Albin Bysell Söderkvist.

”Det känns jättebra med dessa förlängningar, då det var vårt mål från början att försöka ha så lite trupprörelse som möjligt kombinerat med att försöka få in spets utifrån.

I Erik Jonsson får vi in klokhet samt en laglojal och allround spelare med bra skytte som fick förra säsongen spolierad pga knäskada.

Jesper Thyren har tagit sig tillbaka rejält från sin knäskada och spelade både back samt mittfältare i vinter och som med sin träningsvillighet kommer att utvecklas än mer i vår miljö.

Hampus Lindén kom även han från en årslång skada ifjol, men i takt med mer träning och kontinuitet så utvecklades han och kampen om första spaden i målet går vidare och det känns tryggt med två bra målvakter.

Jonas Nygren väljer att köra en säsong till och det är självklart glädjande för alla, Jonas som förra säsongen spelade på mitten och gjorde det bra. Jonas Nygren går därmed in i sin 26é säsong i sin moderklubb = respekt!!

Albin Bysell Söderkvist kom in mitt i säsongen förra året och för oss känns det självklart att vi vill ha Albin kvar och dessutom roligt att lyfta upp yngre spelare. Albin avslutade säsongen med guld i Sveriges P-17 landslag” och är en mycket lovande spelare i framtiden.

Avslutningsvis vill vi tacka Mattias Brolin Munter för sina två säsonger i Broberg, då han nästa säsong kommer att representera en annan förening.

BM som han kallas har snabbt blivit en favorit hos oss och vi vill verkligen önska stort lycka till i vinter och varmt välkommen tillbaka när du så vill BM.

//Broberg Söderhamn Bandy IF – Sportgruppen

Åse Fernqvist    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners