Ispassen har dragit igång igen

Publicerades den 4 augusti 2021 20:44

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson

I måndags drog den gemensamma isträningen igång efter sommaruppehållet. Säger gemensamma därför att några har hållit på i Hälsingehus Arena under delar av sommaren.
Nu är det hårdkörning för att kunna gå in i seriespel väl förberedda. Huvudtränaren Daniel Skarps har lagt till nya moment och laget kommer att köra måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. På lördagar är det träning under eget ansvar.
Ett av de nya momenten jag såg är nåt jag gärna sett att man haft tidigare år.
Merparten av truppen var på plats. Den 15:de ansluter Jaakko Hyvönen och Tatu Ässämäki. Den 28:de augusti spelas den första träningsmatchen. Och i september blir det en hel del träningsmatcher. Kul att man kan ta in publik i hallen igen.

Huvudpartners

Samarbeten