Nyheter

Nestor Nygren klar för 1 år till!

Publicerades den 8 april 2021 13:09.

Jonas Nygren vill ännu inte ge upp och har skrivit på för ännu en säsong i moderklubben.
Vi är glada att Jonas har drivet och motivationen att köra på i vinter. En Jonas Nygren i bra form vet samtliga lag i elitserien vad det innebär! säger Svenne Olsson.

I nästan ett kvart sekel har han med sin avighet vänt ut och in på motståndare, främst längs Brobergs högerkant som halv, och blivit en institution i klubben. Men han vill inte lägga skridskorna på hyllan riktigt än och det tackar vi för!

Ett år till alltså. Vad var det som fick dig att krita på för din 24:e (!) A-lagssäsong i klubben?

Ja, ett år till blev det. Jag har däremot lite dålig koll på hur många säsonger det blivit men att det blir den 24:e kan nog stämma. Men det var inte ett helt lätt beslut att ta. Främst med tanke på allt pusslande i vardagen där min sambo får dra ett tungt lass. Det är viktigt för mig att familjen tycker det är okej att jag kör vidare. Sedan var det ganska lätt beslut att ta. Skulle gärna vilja uppleva ett fullsatt Helsingehus Arena igen!

Din grabb, Alexander, är 10 år nu va? Det är inte så att du odlar en dröm om att få dela omklädningsrum med honom under en säsong?

-Ja, grabben fyller 10 i sommar och tjejen har precis fyllt 7. Men njae, tror nog det blir svårt att hinna få spela tillsammans med honom. Jag har nog tyvärr inte 5-6 år kvar i kroppen.

Vad ser du för bilder framför dig när du tänker på kommande säsong, både för egen del och för laget?

– Jag tycker det känns som att vi kan bli rätt bra i vinter och det ska bli spännande att se vad vi kommer kunna uträtta som lag. För egen del känns det som att får jag bara vara hel och frisk så borde jag kunna göra min bästa säsong någonsin!

Kontraktet är alltså skrivit på 1 år och vi kan se fram emot ännu en säsong där vi får njuta av Nygrens aviga teknik, den fina blicken för spelet, passningsklubban och det vassa hörnskyttet!

Anders Jansson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners