Nyheter

”Engan” förlänger

Publicerades den 16 april 2021 09:40.

De positiva nyheterna kring Broberg fortsätter. Idag kan vi presentera ytterligare en viktig kontraktsförlängning, när #90 Jonas Engström gjort klart med en förlängning för de kommande två säsongerna.

Jonas har varit Broberg trogen hela sin karriär, bortsett från en tvåårig sejour i Ljusdal. Och efter återkomsten säsongen 2013/2014 har han varit en självklar del i Brobergs anfallsspel.
– Jag trivs jättebra i laget och klubben, och de förutsättningar vi har med hallen och is året runt är ju magiska, säger Engström och antyder att beslutet att fortsätta i moderklubben inte varit alltför svårt att fatta.

Jonas Engström andas framtidsoptimism, både gällande sig själv, laget och den rådande pandemin. Han jobbar hårt varje dag för att bli ännu bättre och att komma förberedd för en ny säsong.
– Känslan är att laget kommer bli ännu bättre nästa säsong, och sedan längtar man såklart efter publiken. Håller tummarna för att det är tillåtet med publik i höst, det är inte mycket som slår ett fullsatt Helsingshus Arena, avslutar Engström

Svenne Olsson säger:
– Glädjande att Jonas förlänger med två nya år i gulsvart. Vi vet att vi alltid får ett stenhårt jobb och bra djupledsspel från Jonas och vi hoppas att vi tillsammans kan fortsätta utvecklas kommande säsong.

David Hansen    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners