Nyheter

Lite postivt från isträningen

Publicerades den 23 oktober 2020 02:26.

I tisdags gled Henrik Rehnvall runt på grillorna. Kul att se. Liksom att Jonas Nygren deltog i spelövningar och matchspel. Patric Backman testade även han på spelövningar. Nygren deltog även i matchspel på torsdag. Men osäkert om han är klar att spela match redan kommande onsdag. Gäller även Backman. Tatu Ässämäki deltar i en del spelövningar och känner sig bättre och bättre. Finns naturligtvis en hel del frustration hos de som kanske måste avstå träningsmatcherna. Men huvudsaken är väl att man är ”fit for fight” när serien drar igång. Bara att hålla tummarna för att Hampus Lindén och Henrik Rehnvall är på G då också.

Fotnot: Bilden på nyförvärven från vänster till höger: 40 Patric Backman, 81 Oscar Larsson, 5 Jaakko Hyvönen och 15 Tatu Ässämäki. Materialare Frandy Patróza tyckte att Ässämäki skulle vara med och så blev det.

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners