Nyheter

Champions Cup 2020

Publicerades den 5 september 2020 08:35. Taggar: Broberg champions cup 2020 DM helsingehus arena Söderhamn

Den 10:e och 12:e september är det dags för Champions Cup och vi erbjuder 50 förbokade biljetter per match!

Champions Cup – DM – Slaget om Hälsingland, vad vi än kallar det för så är det efterlängtat att äntligen kunna få se bandy live på plats i Helsingehus Arena! De lag som medverkar är Broberg, Bollnäs, Edsbyn och Ljusdal. Matcherna spelas 2*45 min.

Semifinaler torsdag 10/9
17.00 Broberg – Ljusdal
20.00 Edsbyn – Bollnäs

Finalspel lördag 12/9
12.00 Match om 3:e – 4:e plats
15.00 Final

I rådande pandemi så får vi endast erbjuda 50 platser för publik och för att minska kontakt och göra det smidigt säljs samtliga biljetter här på webben, dvs inga biljetter kommer säljas på arenan, endast du som förbokat biljett kommer in. På plats i arenan är det viktigt att avstånd om 2 meter hålls mellan sällskapen, något som är helt och fullt möjligt.

Entrépriset är 70:- /match och biljetter säljs endast på webben. Biljettlänk kommer finnas här i inlägget från och med måndag, och det är först till kvarn som gäller !

Här kan du klicka hem din biljett:
https://broberg.xticket.se/19/champions-cup
Biljetten skickas i separat mail. Om du inte fått biljetten, kolla först skräpposten om den finns där. Om biljetten inte finns där kan du maila din orderbekräftelse till info@itarget.se så fixar de detta.


Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners