Nyheter

Gurt är på is igen

Publicerades den 6 augusti 2020 21:43.

I tisdags drog den gemensamma träningen igång igen. Och killarna har fått tuffa ispass, både tisdag, onsdag och torsdag. Bytte några ord med assisterande tränare Dennis Wasberg. Dennis höll med om att tempot varit högt och att passningsspelet blivit bättre och bättre vartefter.
Kul att konstatera att Jonas Nygren är ännu vassare på grillorna än senaste säsongen. Och det flesta har tränat på is under uppehållet. Så ett Broberg som har utvecklat skridskoåkningen och orkar hålla ett högt tempo genom en hel match är nåt att se fram emot. Finns ju naturligtvis en del att slipa på rent spelmässigt men det kommer.
Kommer mer om träningen och nyförvärven när Backman och Ässämäki är med. Blir den 17:de vad jag förstår. Svenne vill vänta tills dess vad gäller en utvärdering av träningen så långt. Och först vid nämnda datum är Fryklund på grillorna. Rehab och styrketräning än så länge. Är vad jag fått höra i alla fall. Sen ryktas det om ytterligare ett nyförvärv men ingen har en susning om vem det är. Och det är ju så det ska vara tills det eventuellt blir klart.

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners