Nyheter

Oscar Larsson – ny i A-truppen

Publicerades den 24 maj 2020 11:15. Taggar: Bandy Broberg elitserien Oscar Larsson Söderhamn

Broberg har gjort klart med säsongens första nyförvärv, eller rättare sagt ett lån.

Genom en överenskommelse med Edsbyn står det nu klart att Oscar Larsson, född 2002, kommer att tillhöra Brobergs A-lag i vinter.

Oscar har Broberg som moderklubb och har spelat bandy så länge han kan minnas. Som son till fartfantomen Stefan Larsson (mångårig Brobergsspelare) var kanske inte valen så många. Och precis som sin far är det anfallare som är positionen som gäller.
– Pappa drog med mig ut på isen när jag var liten, så jag kan inte minnas när jag började med bandy, säger Oscar.


Oscar Larsson bor i Edsbyn där han går bandygymnasiet och tillhör Edsbyns P19-lag. Genom lånet möjliggörs därmed att Oscar kan fortsätta spela bandy med Edsbyns P19 samtidigt som han spelar A-lagsbandy med Broberg.
– Jag kommer att träna så mycket som möjligt med Broberg, men i övrigt blir det med Edsbyns P19. Och så bandygymnasiet såklart.


Oscar har bra koll på Broberg såklart. Och han tycker laget spelar en rolig bandy som passar honom. Målet i vinter är att spela till sig en plats.
– Jag ska slå mig in i laget och kämpa mig till en plats, avslutar Oscar.

Lånet gäller först och främst kommande säsong.

Broberg Bandy    Privat


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners