Nyheter

Böna lämnar – Wasberg tar över

Publicerades den 15 maj 2020 09:05.

Björn Böna Eriksson lämnar Broberg/Söderhamn Bandy på grund av ändrade arbetsförhållanden på hemmaplan.


”Jag kommer att avsluta mitt uppdrag som tränare i Broberg/Söderhamn Bandy. Att vara elittränare kräver mycket tid och engagemang, speciellt om det också innebär tid för pendling. Det förutsätter att du har ett civilt jobb som ger möjlighet till detta och det är jag tacksam för att jag haft de senaste två åren. Nu har min arbetssituation förändrats och jag har fått ett nytt jobb som innebär helt andra förutsättningar. Kombinationen med att vara pendlande elittränare är då inte längre genomförbar. Det känns oerhört smärtsamt att lämna laget och föreningen efter två roliga år. Jag vill rikta ett stort tack till alla spelare och ledare för en härlig tid.  Även ett tack till alla andra som varit engagerade i och runt Broberg/Söderhamn Bandy. Jag tar med mig en massa härliga minnen från de här två åren. Tack för mig och lycka till framåt. Böna”

Patrik Larsson förlänger inte kontraktet.


Dennis Wasberg, som nyligen är utexaminerad elittränare tar över ansvaret tillsvidare.

Sedan tidigare har Brobergs trotjänare Magnus Fryklund aviserat att han väljer att kliva av då kroppen säger ifrån. https://www.bandypuls.se/artikel/19-sasonger-av-smallar-och-narkamper-har-ar-fryklunds-karriar-i-bilder

https://www.bandypuls.se/artikel/avslojar-anfallarna-kan-andas-ut-forsvarshardingen-avslutar-karriaren-sa-redan-i-december-att-jag-skiter-i-det


Marcus Wikman kommer flytta till Stockholm för spel i Tellus.
https://www.bandypuls.se/artikel/dromvarvningen-klar-lamnar-broberg-for-tellus-hard-konkurrens-med-andra-klubbar


Stig Dammbro, sportansvarig, säger att arbetet med att komplettera truppen pågår för fullt.

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners