Nyheter

Inför Broberg-Sirius med Rasmus Linder

Publicerades den 2 januari 2020 08:41.

Hemsidan har ringt upp Rasmus Linder för att höra lite om hur tankarna går inför matchen mot Sirius.

Först några ord om matchen mot Bollnäs där Broberg för första gången på länge vann båda seriemötena mot just Bollnäs. Hur kändes det Rasmus.
Verkligen skönt. Vi var verkligen värda den där segern också.

Vad jag förstått så allt ni tränat på stämde.
I andra halvlek så var vi bättre än Bollnäs. Sista 20 minuterna hade dom svårt att hänga med. Vi har nött på med att skapa ett eget spel och nu börjar det stämma till 100%. Bra defensiv och en bra offensiv där vi ser till att sätta varann i bra lägen. Broberg är väl det lag som, tror jag, kontrat bäst i serien.

Hur tycker du att det fungerat för dig. Är du där du hoppats vara nu.
Laget är ju vad som gäller. Och det har varit lätt att komma in i Broberg. Trivs med både spelare och ledare, kort sagt med alla i och kring laget. Det har hjälpt mig att komma in i den roll jag har i laget. Så, visst jag är nöjd med min prestation såhär långt. Men, som sagt, lyckas alla med sin del i lagsamarbetet så är det lätt att spela. Och det enda sättet om man ska vinna matcher.

Ny match på fredag och Sirius står för motståndet.
Viktiga poäng på spel och ska vi kunna vinna mot Sirius så gäller det att vi har samma inställning som mot Bollnäs. Alla verkar ju kunna slå alla den här säsongen så det gäller att vara påkopplad från start. Är vi det då borde vi ha en bra chans mot Sirius.

Nåt att tillägga?
Vi har väl fått med det mesta tycker jag.

Vad säger du om mycket publik?
Klart man vill att det ska komma mycket folk och titta. Vi spelar en rolig bandy och är det rejält tryck på läktarna så ger det energi.

Hemsidan håller med, mycket publik skapar energi. Och gör också tillställningen ändå roligare. Gurt är värda rejält stöd oavsett motstånd.

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners