Mathias nätade mot Edsbyn

Publicerades den 7 september 2016 10:22

Broberg Bandy    Broberg Bandy

Det var på en träningsmatch som spelades mellan Broberg och Edsbyn tis 6/9 som 16-årige Mathias Hallberg äntligen fick kliva in och göra sitt första mål på elitnivå; ”Jag stod på bortre och fick en passning på inspel och bollen var bara att lägga in mellan benskydden och handsken på Edsbymålvakten”, säger Mathias.

Broberg kom till spel med endast 2 träningar på stor-is och utan hela fem ordinarie spelare, det var Dammbro, Nygren, Fryklund, E.Jonsson och Larsson som stod över. Målet som för kvällen vaktades av hemvändaren Max Bergström, var tämligen utsatt mot ett Edsbyn som var i toppform.
Istället för de ordinarie spelarna gavs chansen till juniorerna som tränat med A-laget under försäsongen. ”Det var kul att vara med och spela, tyvärr så släppte vi deffen och det gjorde att vi förlorade”, säger Mathias, ”jag hade kanske inte förväntat mig att gå in och göra mål och blev både lite förvånad men förstår superglad!” Några fler målchanser hade Broberg men Edsbymålvakten var riktigt på hugget den här kvällen.
Matchen slutade 11-5 till Edsbyn och Brobergs mål stod Arkhipkin*2, Engström, Öhrlund och Hallberg för.

Nästa träningsmatch spelas nu på Söndag mot Peace & Love Borlänge.

Huvudpartners

Samarbeten