Ikväll gör Hallberg debut i A-laget!

Publicerades den 16 februari 2016 12:08

Broberg Bandy    

Idag har vi den stora glädjen att presentera 15-årige Mathias Hallberg från Brobergs P16 som gör debut i Brobergs A-lag i matchen mot Vetlanda! Unge Hallberg är en spelare som kommer från de egna leden och har en lovande framtid inom bandyn.

Mathias som har spelat bandy så länge han kan minnas, nästan sedan han kunde stå upp, är glad och överraskad när han nås av beskedet;
– Det ska bli jättekul att vara med ikväll, det kom verkligen som en glad överraskning! Mathias styrkor består i att han är snabb och, som han uttrycker det själv ”en hyfsad offensiv spelare”.

Brobergs huvudtränare, Fredrik Rexin, som tagit ut Mathias Hallberg till kvällens match beskriver honom som en ung och lovande spelare som kommer att konkurrera om platserna i A-laget framöver.
-Mathias Hallberg är en av flera unga lovande spelare som Brobergs P16 har idag. Vi har lite sjukdomar i truppen och det känns jättekul att ge en ung och lovande Brobergskille från egna led chansen då. Han är spelsugen och det är förstås resten av laget också. Vi går för vinst och hoppas Mathias får vara med om en seger på Hällåsen på hans A-lagspremiär ikväll!

Huvudpartners

Samarbeten