Inför Broberg-Hammarby med Vadim Arkhipkin

Publicerades den 9 februari 2015 20:03

Hans Ivarsson    

Hemsidan träffar mittfältare Vadim Arkhipkin inför tisdagens hemmamatch mot Bajen.

 Broberg tycks ha gjort en riktigt bra andra halva i lördagens bortamatch mot Vetlanda?

-Ja, sista 45 var riktigt bra. Vi snackade om att kliva på 100% i halvtid och vi fullföljde som vi bestämt. Det blev ju bra.

 Vadim var inblandad i tre av målen. Kan du beskriva för oss som inte var där?  

 -Vid mitt första kom jag och Wijk på vänsterkanten, jag fick den rätt brett av Adam, hoppade mellan deras halv och backen, kom ner mot kortlinjen och sprätte in den i bortre krysset. Även vid mitt andra blev jag framspelad av Adam, lite djupare efter högerkanten denna gång. Jag kom igenom och passerade målvakten. Vid vårt sista mål fick jag boll av Dennis, passerade deras första styrning och hittade Engström i djupet och han avslutade snyggt.

 Nu väntar Hammarby som krigar om fjärdeplatsen med Bollnäs i serieavslutningen. Vilka är då Brobergs främsta drivkrafter i matchen?

 -Vi ska gå in till match på samma sätt som i det kommande slutspelet och fortsätta spela det spel vi gjort på slutet. Bygga vidare, helt enkelt.

 Broberg har avslutat de senaste två matcherna på ett övertygande sätt. Känner Vadim att laget närmar sig slutspelsformen?   

 -Ja, det känns riktigt bra nu. Sen ska man ju alltid ta en match i taget, men vi känner oss riktigt starka och fräscha

Hemsidan tackar Vadim Arkhipkin för samtalet och hoppas att slutspelsformen är fortsatt fin i avslutet mot Bajen. Kom igen Gurt!

 

Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten