Inför Broberg-Kungälv med Stefan Larsson

Publicerades den 25 november 2014 22:44

Hans Ivarsson    

Hemsidan träffar Stefan Larsson inför onsdagens match mot Kungälv på Hällåsen.

Först vill vi höra om Stefan har någon kommentar om senaste drabbningen mot Tillberga?

-.Nej, den har jag glömt…..

Den glömske snabbskrinnaren Stefan Larsson har inlett årets elitserie piggt och alert, med fem mål på kontot inför onsdagens match. Tre av målen har Stefan pangat in på hörna. Hur bedömer Stefan sin egen insats så här långt?

-Njae, det har väl gått sådär. Det har fungerat bra med målskyttet, men det finns annat som kan bli bättre. Och det blir allt bättre för varje match.

Onsdag kväll gästas Broberg av Kungälv på Hällåsen. Laget har tagit poäng i tre av sex matcher, genom seger mot LBK och kryss mot Sirius och Bollnäs. Senast en hemmaförlust mot Bajen. Lukas Persson är främste målskytt med sex fullträffar. Hur tror Stefan att matchbilden kommer att se ut på onsdag kväll?

-Svårt att säga. Jag har faktiskt inte sett Kungälv denna säsong. Vi ska prata igenom upplägget nu efter träningen. Vi måste ändå koncentrera oss på vårt eget spel och fördela bollarna på många spelare. Inga långa bolltransporter. Sedan vet jag att Lukas Persson är en bra skytt.

Båda lagen gör många mål på fasta situationer. Har Broberg övat på några finurliga hörnvarianter inför onsdag?

-Näe, dom gamla fungerar ju så bra så vi väntar med dom nya till slutspel…

Hemsidan tackar altmeister Stefan Larsson för samtalet och ser fram emot nya skridskofartfester och hörnkanoner på Hällåsens isparkett.

Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten