Inför SAIK-Broberg med Magnus Fryklund

Publicerades den 18 januari 2014 16:35

Hans Ivarsson    

Hemsidan har pratat med kapten Magnus Fryklund inför bortamatchen mot SAIK på söndag.
 

En osedvanligt sur torsk som serverades på Hällåsen i torsdags. 0-2 efter 10 minuter och ytterligare mål i baken direkt efter avslag i andra halvlek. Dessutom tidigt insläppta mål mot Villa senast. Varför är vi inte på tå direkt från matchstart?
– Svårt att säga….  Deras första är inte mycket att göra åt, rent försvarsmässigt. Deras andra ska vi avstyra däremot. Vi har pratat om deras utkast, men var inte riktigt där. Slarvigt!

Broberg spelade riktigt bra i hemmamötet mot SAIK trots förlusten och vi besegrade stålmännen i deras egen borg förra säsongen. Hur ska Edlund och Pettersson med flera stoppas i morgon?
– Vi gjorde en bra match mot dom senast. Vi måste våga äga boll mot SAIK. Vi ska vara kompakta i mitten och utmana när vi vinner boll.

Magnus har nu spelat nästan en säsong som vänsterback. Hur värderar du din egen insats så här långt?
– Det är naturligtvis lite ovant i början. Ilari har gjort en kanonsäsong som libero. För egen del har det väl varken fungerat kanon eller kalkon…..
 
Hemsidan tackar för samtalet med Magnus Fryklund och önskar ett stort lycka till i sista matchen före VM. Dessutom ett stort lycka till för Ilari under VM. 
 
 
 Stefan Blomquist

Huvudpartners

Samarbeten