Supporterresor

Allmänt om supporterresor

Seahawks har som ambition att anordna supporterresor till alla bortamatcher. Dock avgör alltid intresset för resan om den ska bli av (se nedan). Seahawks förbehåller sig dessutom rätten att ställa in resa. Anmälan till supporterresa är BINDANDE, dock kan tidiga avbokningar (två dagar före) accepteras eller om den avbokande själv hittar en ersättare. I annat fall måste man betala för sin bokade plats.

För att anordna supporterresor till dom orter som ligger längre bort behöver Broberg Seahawks få veta i ett tidigt skede om det finns tillräckligt intresse för att kunna genomföra det hela. För att köra en stor buss krävs ca 40 pers för att det ska vara genomförbart och priset per person skall hamna inom rimliga gränser. I annat fall kan det bli minibussar.

Seahawks vill främja en god ordning i samband med resorna. Därför förbehåller man sig rätten att avvisa personer som uppträder störande under resa och/eller match. Dessutom riskerar man att stängas av från kommande resor anordnade av Seahawks.

Det är även möjligt att hoppa på utmed resvägen, men fullt pris gäller ändå. Kontakta Lennart (070-363 66 58) för att höra aktuell resväg.

Endast anmälan via telefon är gällande!

För information om Seahawks resor, kontakta Lennart Jansson på 070-363 66 58.

Huvudpartners

Samarbeten