Nyheter

Inför Broberg-Edsbyn med Svenne Olsson

Publicerades den 24 augusti 2020 23:29.

Hemsidan fick ett kort snack med Svenne Olsson inför träningsmatchen mot Edsbyn.
Hur har det sett ut under träningarna Svenne?
En hel del är bra, annat lite valpigt. Men vi har fått gå ganska hårt på de spelare vi haft tillgängliga. Backman kom in ganska sent, Ässämäki kommer den 10:de september och sen får vi se gällande eventuellt nyförvärv.
Ganska tufft motstånd ni möter imorgon, regerande svenska mästarna. Vad hoppas ni få ut av den matchen?
Blir intressant att se vad som finns av linjerna i spelet från förgående säsong. Sen lär de yngre i laget tycka att det är kul att få mycket speltid mot så bra motstånd. Vet att dom kommer att göra sitt bästa, liksom alla i truppen. Vi får avstå både Jonas Nygren och Magnus Fryklund imorgon. Ingen idé att chansa i en träningsmatch.
Ni kommer ju att köra på rätt hårt med träning och matcher denna försäsong.
Blir ju ny match på fredag och innan dess ytterligare träningspass. Eftersom det inte kommer att spelas nån World Cup i Sverige så vill vi ha ytterligare en träningsmatch, totalt sett nio försäsongsmatcher i så fall.
Hur är känslan nu?
Känns som vi har tid att få ihop det hela till seriestarten och jag vet, som sagt, att grabbarna kommer att göra sitt bästa. Vi har bra träningsförhållanden och kommer att ta med oss det som var bra förra säsongen och utveckla det som behövs. Hade ett litet snack ikväll och går mer in på detaljer när alla i laget är på plats.
Hemsidan önskar lycka till och hoppas på en bra match imorgon

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners