Nyheter

Inför hemmapremiären Broberg-Västerås

Publicerades den 5 november 2019 09:03.

Så kommer då äntligen dagen som så många har väntat på. Visserligen kan man spela bandy näst intill året runt i Söderhamn, men en Elitseriepremiär är ändå något särskilt.

Revanschlusta! Ja, det ordet skulle kunna beskriva känslan när vi ikväll slår upp portarna till ännu en Elitseriesäsong i Helsingehus Arena. Dels utifrån att de två inledande säsongerna i arenan inte riktigt gett de sportsliga resultaten vi hade önskat, och dels utifrån den inledande förlusten i årets elitserie mot Edsbyn på bortaplan.

Västerås då? Jo, de har säkert också en revanschlusta efter en något oväntad hemmaförlust mot Sirius i sin premiär. Och läser man vad VSK:s tränare Michael Carlsson tror, så förväntar han sig ett ställningskrig i matchen.

Många minns säkert förra säsongens hemmamatch mot Västerås. En match där Broberg vann med uddamålet, och gjorde en riktigt bra prestation där laget gav 100 % i varje närkamp och verkligen kämpade för klubbmärket. Något liknande som vi alltså kan förvänta oss ikväll, i alla fall enligt Martin Söderberg som skickade ett SMS inför kvällen.
– Vi är ett taggat lag som kommer att kliva in 100 % från start.

Med dessa slutord så laddar vi inför kvällen. Varmt välkommen till en ny Elitseriesäsong i Helsingehus Arena. Nu kör vi!!

David Hansen    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners